.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , , , , , , , » Zach (X-Factor) Rancang Kahwin Hujung Tahun - Gosip Artis Terkini

Zach (X-Factor) Rancang Kahwin Hujung Tahun - Gosip Artis Terkini

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Wednesday, 6 February 2013 | 14:36


Pelakon Zachery Francis atau lebih dikenali sebagai Zach mengakui sudah bersedia untuk mendirikan rumah tangga selepas kecewa kerana berpisah dengan kekasihnya yang dijalinkan selama sembilan tahun.

Zach, 35, yang juga bekas anggota kumpulan X-Factor berkata, dia kini telah menemui cinta baru dan merancang untuk berkahwin selewat-lewatnya pada penghujung tahun ini.

zach x-factor


"Syukur akhirnya saya bertemu dengan seorang wanita yang saya sifatkan cukup sempurna di mata saya dan sangat selesa bersamanya.

Zach bagaimanapun enggan mendedahkan identiti kekasihnya itu namun mengakui wanita tersebut hanya orang biasa dan tidak terlibat dalam bidang hiburan.
"Cukup saya katakan sikapnya cukup buat saya senang dan hanya seorang wanita biasa yang cukup merendah diri," katanya.
Bercakap mengenai kerjaya seninya, Zach berkata, dia bersyukur masih diberi kepercayaan untuk memegang watak-watak utama dalam drama biarpun persaingan daripada pelakon yang jauh lebih muda semakin sengit.

Jelas Zach, biarpun popularitinya berada pada tahap sederhana namun dia tidak pernah merungut sebaliknya sentiasa berusaha untuk mengembangkan kerjaya lakonannya.
"Saya masih belum puas dengan pencapaian sekarang dan sentiasa mencari ruang untuk memperbaiki diri supaya menjadi lebih baik namun saya bersyukur dengan segala peluang diberikan kepada saya," katanya.
Tambah Zach, dia juga merancang untuk membuka sebuah syarikat produksinya sendiri sebagai jaminan masa hadapannya.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger