.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->

Rozita Che Wan dah lama kenal Zain - Gosip Artis Terkini

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Wednesday, 27 February 2013 | 20:59

Seperti kita tahu semua pelakon seksi, Rozita Che Wan, 42, akan menamatkan zaman jandanya pada tahun ini. Wah! bertuah la Zain Saidin tu dapat tambat hati Che Ta kita yang meletop  tu! Walaupun sebelum kita tahu bahawa Che Ta kita ni selalu dikaitkan dengan orang vvip la, suami orang la dan macam-macam lagi. OGA harap  perkahwinan Che Ta dan Zain ni akan menutup segala kontroversi tentang dirinya. Memang betul la orang kata, Che Ta ni minat taste orang muda nampaknya. Jangan marah yer Che Ta..heheheh

Namun begitu, Che Ta kita ni, masih merahsiakan tentang tarikh perkahwinannya dengan pelakon Zain Saidin, ibu kepada dua orang anak  mengakui akan mengakhiri hubungan itu dengan ikatan pernikahan tanpa ada majlis bertunang.

"Saya tidak akan bertunang. Insya-Allah kami akan terus bernikah saja. Lagipun proses pertunangan adalah untuk mengenali pasangan. Saya pun sudah kenal Zain selama tiga tahun.
"Saya tidak boleh beritahu lagi bila tarikh sebenar kami menjadi pasangan kekasih. Masa hari kahwin nanti barulah kami akan beritahu. Nanti tidak suprise pula pada hari perkahwinan saya dengan Zain," katanya kepada murai.com.my.
Rozita Che Wan dan Zain Saidin masih merahsiakan tarikh kahwin
Rozita Che Wan merahsiakan tarikh perkahwinan mereka
 Menjelaskan mengenai persiapan perkahwinan, pelakon yang senang disapa dengan panggilan Che Ta memberitahu sebolehnya hanya mahukan majlis pernikahan saja tanpa ada majlis persandingan.

"Saya cakap pada Zain, majlis perkahwinan tidak berapa penting tetapi yang paling penting sekarang adalah kehidupan selepas berkahwin. Bagi saya, nak bersanding ini leceh sikit. Kalau boleh, saya mahu buat majlis pernikahan saja. Mungkin, majlis kahwin kami nanti akan dibuat secara sederhana saja.
"Namun, atas permintaan Zain, saya ikut saja dan dia yang menginginkan majlis perkahwinan yang indah buat kami," jelasnya.
Menyentuh mengenai hubungannya itu, Che Ta tidak menolak bahawa perancangan perkahwinan tidak diketahui keluarga.

"Sebenarnya, famili kami tidak tahu apa-apapun. Apabila dah keluar media, barulah dia orang semua tahu. Tetapi, mereka semua tahu kami akan berkahwin pada hujung tahun ini.
"Setakat ini kami tidak terfikir lagi untuk berkongsi majlis bahagia kami dengan mana-mana stesen TV. Namun, kalau ada yang sudi, kami tidak kisah. Kalau mereka rasa nak menghargainya dengan cara sebegitu, kecil tapak tangan kecil tapak tangan nyiru ditadahkan," ujarnya.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger