.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , , , , , , » Ada pihak yang sabotaj ingin menjatuhkan Afiq Muiz? - Gosip Panas Artis

Ada pihak yang sabotaj ingin menjatuhkan Afiq Muiz? - Gosip Panas Artis

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Thursday, 7 February 2013 | 16:25


Aktor Afiq Muiz menyifatkan dakwaan kononnya dia menjalin hubungan cinta dengan penyanyi dan pelakon Eina Azman sebagai tindakan sabotaj pihak tertentu yang cuba menjatuhkan kerjayanya. 

Afiq atau nama sebenarnya Muhamad Afiq Muiz Azman Shah, 21, berkata ia adalah gosip mengarut kerana dia dan Eina, 18, hanya teman rapat sejak tiga tahun lepas.
“Saya rasa (gosip cinta) seolah-olah ada pihak hendak menjatuhkan saya dengan menokok tambah mengenai gambar-gambar kami bersama di Internet.
“Hakikatnya kami memang berkawan rapat sejak tiga tahun lepas dan bukannya bercinta seperti yang didakwa,” katanya kepada mStar Online.
Gosip yang mendakwa dua pelakon muda itu bercinta hangat diperkatakan apabila gambar-gambar kemesraan mereka tersebar luas di Internet. 
Hubungan Afiq Muiz dan Eina Azman
Hubungan Afiq Muiz dan Eina Azman
Kalau tiada angin, takkan pokok bergoyang. tak Gitu?Tapi tak boleh juga tuduh macam tu kan. OGA(Oh Gosip Artis) bukan nak tuduh tapi kalau betul pun apa  salahnya.hehehe

Mereka juga dikatakan sengaja menafikan percintaan itu atas permintaan keluarga kedua-dua pihak.

Afiq berkata, dia berasa pelik dengan isu gambar tersebut yang diperbesarkan sehingga timbul dakwaan kononnya dia cuba merahsiakan status sebenar hubungan mereka.

Katanya, gambar-gambar tersebut adalah koleksi peribadi yang mahu dikongsi dengan para peminat dan tidak mempunyai sebarang niat serong.
“Padahal kami hanya suka-suka muat naik gambar-gambar kami bersama bagi mempromosikan projek-projek drama yang kami terlibat, itu sahaja.
“Pelik juga apabila ia menjadi isu sampai begini,” katanya yang tidak mahu popular kerana gosip murah sedemikian.
Tambah Afiq, ibunya sendiri berasa sangat terkejut dan sukar untuk menerima kontroversi yang tercetus itu.
“Bayangkan, ibu saya sangat terkejut dengan gosip itu dan susah nak terimanya sehingga terpaksa saya jelaskan barulah dia tenang,” katanya yang kini bernaung sebagai artis residen syarikat produksi Global Station Sdn Bhd selama setahun.
OGA(Oh Gosip Artis: Diharapkan penjelasan Afiq ni dapat menutup segala kontroversinya dengan pelakon Eina itu,

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger