.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , , , , » Akhirnya Sharnaz Ahmad Buat Keputusan Melepaskan Shila Amzah - Gosip Shila Terkini

Akhirnya Sharnaz Ahmad Buat Keputusan Melepaskan Shila Amzah - Gosip Shila Terkini

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Thursday, 7 February 2013 | 15:16

Nampaknya percintaan yang terbina antara Sharnaaz Ahmad dan Shila Amzah berkemungkinan besar tidak akan berakhir di jinjang pelamin. Ini kerana, Sharnaaz memberitahu Sinar Harian yang dia telah membatalkan hasrat untuk masuk merisik Shila.
Oh Gosip Artis berharap semoga kedua-dua artis ni tabah mengharungi segala rintangan yang dilalui. Ramai di antara kita yang ingin sangat melihat artis kita ni akan dijodohkan sehingga ke jinjang pelamin. Apa pun apa yang dirancang tidak semestinya akan di kabulkan. Hanya tuhan yang menentukan "ajal maut dan jodoh pertemuah semuanya ditangan-Nya".

Nampaknya Sharnaaz telah tawar hati dengan pelbagai perkara yang telah terjadi kebelakangan ini. Adakah ini bermakna hubungan mereka telah berakhir? Bagi Sharnaaz, dia enggan memikirkan perkara tersebut dan hanya mahu fokus pada kerja. Kata Sharnaaz:-


Saya tidak akan hantar rombongan merisik. Saya sendiri pun tidak tahu ke mana hala tuju hubungan ini. Saya tak pasti dan hanya berserah. Buat masa ini, saya hanya fikir kerja saja. Yang lain, saya malas nak fikir. Terpulanglah pada dia (Shila) nak buat apa sekalipun. Saya tak nak ambil tahu lagi.

Shila Amzah sekarang sedang berseorangan mencari ketenangan manakala Sharnaaz enggan memikirkan tentang perhubungan mereka lagi. Berdoalah agar dipermudahkan untuk mendapat keputusan yang terbaik buat anda berdua. Kalau berpisah itu terbaik, pasti itu jawapan yang akan anda temui. Yang penting, kena redha dengan apa yang bakal terjadi.

OGA (Oh Gosip Artis) : Percintaan sememangnya indah, umpama bermain dengan api.. harungilah kehidupan yang paling bermakna dan terindah bersama yang tersayang, bersedia mengharungi apa jua rintangan dan dugaan yang akan dilalui.. ibarat bermain dengan api.. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger