.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , » Shaarnaz Ahmad Kekasih Shila Amzah Cemburu Dengan Taufik Batisah? - Gosip Artis

Shaarnaz Ahmad Kekasih Shila Amzah Cemburu Dengan Taufik Batisah? - Gosip Artis

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Wednesday, 19 December 2012 | 12:42

Kalau dah namanya penyanyi, semestinya tak terlepas daripada berduet dengan penyanyi lain yang popular. Baru-baru ini di Anugerah Planet Muzik, Shila Amzah telah pun berduet dengan Taufik Batisah. Untuk anda yang tidak tahu, Taufik Batisah merupakan salah seorang penyanyi popular di Singapura.Ketika tampil menyampaikan Anugerah Lagu Terbaik, Shila Amzah telah berkata:-
Saya lupa nak cakap terima kasih pada cinta hati saya — dia merajuk sebab saya nyanyi dengan Taufik Batisah tadi sebenarnya — saya tak tahu mana dia pergi.
Adakah Shaarnaz Ahmad yang merupakan kekasih hati Shila Amzah telah merajuk. Seorang ahli forum Cari telah berjaya mem”printscreen” kata-kata di Twitter Sharnaaz sebelum ianya dibuang. Boleh baca tweet tersebut di dalam gambar di atas dan di bawah.


Namun Sharnaaz Ahmad menyatakan bahawa akaunnya telah pun diceroboh oleh hacker. Jadi kata-kata di atas bukanlah tulisan daripadanya.Dan yang terbaru, Shila Amzah menyatakan yang kenyataannya mengenai cinta hati dirinya merajuk adalah gurauan semata-mata.OGA (OhGosip Artis) berkata: Harap hubungan cinta mereka berduakan bahagia... Jangan tunggu lama2 nanti di kebas orang..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger