.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->

Aidil Zafuan: Saya dah tak sayang dan tak inginkan dia lagi

Di gosipkan oleh Unknown on Monday, 25 February 2013 | 17:26


Panas! panas! dan panas!. Setelah beberapa minggu lalu kita dikejutkan dengan kes putus tunang Fizz Fairuzz, hari ni cerita panas artis yang nak dikongsikan OGA untuk pembaca semua mengenai kes penceraian yang membabitkan Rita Rudaini dan Aidil Zafuan. Seperti yang diketahui umum, kes mereka ni dah lama rasa berlanjutan tanpa kesudahan.

Hari ini, Aidil Zafuan & Rita Rudaini kedua dua mereka hadir ke mahkamah  untuk mendengar status permohonan cerai yang di’kemukakan oleh pihak lelaki kepada mahkamah.

Namun hakim Hamizan Mohd Nor menunda proses lafaz cerai pasangan ini kepada 8 Mac 2013 untuk di’rujuk terlebih dahulu ke Jawatankuasa Khas Pendamai di Pejabat Agama Daerah Seremban.

kes penceraian Rita Rudaini
Rita Rudaini
“Saya dah tak sayangkan dia lagi & saya dah tak inginkan dia lagi,” itu komen pendek Aidil Zafuan selepas keputusan mahkamah di’umumkan dan ianya jelas tentang niat beliau untuk berpisah.
Itu kenyataan yang di’keluarkan oleh Aidil Zafuan kepada pihak media ketika di’temui di Mahkamah Rendah Syariah Seremban hari ini.

Oh! my god. Terkejut OGA dibuatnya bila mendengar kenyataan Aidil ni!  Nampaknya kali ni Aidil seperti Nekad jer nak ceraikan Rita ni. Kesian la pula OGA tengok Rita dan anak-anak. Harap-harap Rita bersabar la yer. Urmmmm

Namun begitu, Rita Rudaini berkata beliau tidak terkejut dengan keputusan Aidil Zafuan untuk bercerai kerana proses sebegini sudah banyak kali berulang selain berkata mahkamah sudah seperti rumah kedua.

Aktress ini juga menafikan dakwaan suaminya yang mengatakan beliau sendiri sudah dua kali meminta cerai, “Tak pernah. Kalau betul saya minta cerai, kenapa tak ceraikan? Kalau betul saya yang minta cerai”

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger