.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->

ND Lala enggan ulas kisah cinta terhalang anaknya

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Sunday, 3 March 2013 | 15:05

Selamat petang semua pengunjung blog Oh Gosip Artis... OGA nak share kat korang semua ni pasal hubungan Shilla dan Sharnaz. Hari tu bapanya Shilla ada la buat sidang media so, alang-alang buat ni pihak media mesti la nak mendapatkan penjelasan berhubung kontroversi membabitkan Shila Amzah malam tadi menemui kekecewaan apabila bapanya, ND Lala enggan memberikan sebarang ulasan berhubung kisah cinta terhalang anak gadisnya itu.

Sebaliknya, ND Lala meminta agar media memberikan tumpuan kepada kerjaya anaknya itu yang kini meniti persada antarabangsa, dan bukannya isu kisah Shila yang putus cinta dengan pelakon Sharnaaz Ahmad.
ND Lala enggan mengulas tentang kontroversi yang menimpa anaknya
ND Lala enggan mengulas tentang kontroversi yang menimpa anaknya
"Saya harap pihak media memahami dan memberi fokus kepada kerjaya Shila yang sedang dirancang untuk ke peringkat antarabangsa," katanya pada sidang akbar yang dibuat di rumahnya di Taman Hulu Langat Jaya, di sini.
Shila yang berada di sisi bapanya ketika sidang media itu kelihatan sugul dan seolah-olah pasrah dengan apa yang berlaku.

Sebelum ini ND Lala dikatakan akan membuat sidang media khas bagi menjelaskan kisah cinta Shila yang dihalang oleh bapanya itu sehingga penyanyi tersebut bertindak menghilangkan diri selama hampir seminggu.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger