.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , , , , , , » Nur Fathia rampas kekasih Marsha? Gosip Artis Terkini

Nur Fathia rampas kekasih Marsha? Gosip Artis Terkini

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Saturday, 2 March 2013 | 21:23

Kisah artis bergaduh sesama artis bukanlah perkara baru. Sungguhpun ramai artis sendiri menyedari yang industri hiburan tanah air ni kecil saja namun perkara itu masih lagi berlaku. Terbaru pelakon cantik Nur Fathia Latiff dikatakan bermasam muka dengan penyanyi dan pelakon Marsha Milan Londoh. Malah ada dakwaan mengatakan dia dan Marsha bergaduh gara-gara berebut teman lelaki. Benarkah?

Bertemu dengan pemilik nama sebenar Nur Fathia Abdul Latiff ini kelmarin, malaysian digest.com mendapatkan kepastian sejauh mana kebenaran dakwaan dia kononnya memikat teman lelaki penyanyi seksi itu juga hubungannya kini dengan Marsha.

"Saya dengan Marsha okay! Kami tak pernah bergaduh. Mengenai soal saya 'caras' kekasih dia. Sebenarnya bukan caras... Mungkin sebab saya berkawan dengan bekas teman lelaki dia.
"Kami berkawan biasa. Mungkin ada salah faham. Dan lelaki itu bukanlah kekasih saya", katanya ketika ditemui pada majlis sidang media Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH2012).
nur fathia
Nur Fathia
 Dalam pada itu gadis berusia 26 tahun ini sempat diusik dengan pertanyaan selepas dikhabarkan menolak lamaran seorang kerabat DiRaja, ada atau tidak mana-mana kerabat lain atau mana-mana lelaki datang melamarnya? Fathia sambil tersenyum menjawab,

"Tak. Tak ada. Sebenarnya dia (kerabat raja) bukanlah melamar secara formal pun... Tapi hubungan kami masih baik. Saya masih kawan dengan dia", katanya.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger