.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , , » Leuniey Dah Jemput Bapanya Ke Majlis Perkhawinan Mereka Kata Ibu Leuniey - Gosip Artis Terkini

Leuniey Dah Jemput Bapanya Ke Majlis Perkhawinan Mereka Kata Ibu Leuniey - Gosip Artis Terkini

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Wednesday, 26 December 2012 | 22:50

 Terkini OGA mendapat tahu setelah ibu Leuniey membuat kenyataan kepada akhbar yang anaknya Leuniey telah menjemput sendiri bapanya ke majlis perkahwinan mereka. Tapi apa yang terjadi lain pula kenyataan ayahnya di dada akhbar. Hurm.. biarlah mereka sendiri selesaikan masalah dalaman keluarga mereka. Kenapa kita orang luar nak jaga tepi kain orang pulakkan. Idok Gitu Yop Nye...
Apepun jom kita layan paparan kenyataan ibu Leuniey ini. Zassss.....!!!

Leuniey dan Apek bakal berkahwin jumaat ini.
 KOTA BHARU – ”Anak saya sendiri telah menjemput bapa kandungnya itu untuk menghadiri perkahwinan mereka.”
Demikian tegas Nor Laila Abu Bakar, 40, ibu kepada Nur Eilunie Natasha Nazri atau Leuniey, 21, yang akan melangsungkan perkahwinan dengan penjaga gol bola sepak kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat, 23, pada Jumaat ini.
“Sebelum ini, Leuniey ada ke rumah bapa kandungnya untuk menandatangani borang sebagai wali nikah dan ketika itu juga Leuniey telah menjemput bapa kandungnya itu turut hadir pada majlis pernikahannya.
“Saya tidak mahu mengulas panjang isu ini kerana ia lebih kepada isu dalaman keluarga,” tegas Nor Laila yang menafikan laporan sebuah akhbar semalam yang mendakwa bapa kandung Leuniey, Jaafar Mohamad terguris kerana tidak diundang ke majlis perkahwinan tersebut.
 
Sumber: Kosmo

1 comments:

  1. bukan bley pecaya jawapan set2 ni (keluarga apek and loony tunes ni)

    selalu sangat bg jawapan nak tunjuk diorang tu xwat salah

    but in d end, terbukti semua statement diorang ni tipu je...

    tengok kes ngaku xpenah kenal la, tak kawen la....skali si loony tunes ni bley pegi bercooti ngan si apek ni...

    peminat yg sengal je dok support kisah cinta drama diorang ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger