.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , » TERKINI : Gambar Apek dan Leuniey selepas kahwin

TERKINI : Gambar Apek dan Leuniey selepas kahwin

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Friday, 4 January 2013 | 18:59


Tahniah buat Apek dan Leuniey yang telah pun selamat di ijabkabulkan sebagai suami isteri. Walaupun sebelum ni mereka banyak dihimpit dengan berbagai-bagai kontroversi namun akhirnya mereka bersatu jua. Kat bawah ni HS (Hotsensasi)letakkan gambar Apek dan Leuniey selepas mereka berkahwin. Sweet dan romantik sangat! Jom layan…

Manja tak kami berdua? jangan jeles..hehehe

Apek: Control la sikit sayang nak ambil gambar ni..

Leuniey: Abang ni minum air sampai tak tengok pun kat camera..
Apek: Tu baru macho!

Leuniey: Alamak! kita terkantoi la abang! huhu

Apek: Rajinnya isteri abang masak. Confirm tak cari yang lain! hehe
artikel dari sumber : hotsensasi.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger