.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , » Dulu gaduh-gaduh sekarang dah Baek "Alhamdulillah" - Gosip Artis

Dulu gaduh-gaduh sekarang dah Baek "Alhamdulillah" - Gosip Artis

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Friday, 11 January 2013 | 15:25

Oh Gosip Artis dah lama tak update cerita-cerita pasal gosip artis ni.. Cuma yang paling buat OGA rasa gumbira bak melarik senyuman sampai kehujung pipi ni.. Jalan ala-ala lenggang kangkung.. Awww.... Awwww... dulu pernah OGA  pos kat sini cerita yang Dua orang Artis .. sepasang suami isteri ni gaduh-gaduh sampai naik lebam bijik mata.. hurm .. ye ke ni cite ni.. artikel sal dua orang artis ni.

Alahai janganlah hukum lak.. Kita sebagai suami isteri ni kalau tak gaduh tak sah kan.. lagikan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri.. Cek oi.. Masyarakat cepat mentasfir apa yang kita buat.. tambah-tambah lagi kalau artis.. Hurm.. Citer ni kt sambung.. terbaru "Alhamdulillah" Dulu gaduh-gaduh sekarang OGA harap selepas menimang cahaya mata baru ni insya- Allah akan lebih bahagia..

Siapa..?

Siapa lagi kalau bukan Eira Syazira . OGA doakan semoga mereka berdua akan lebih bahagia..

OGA terbaca info mengenai Diaorang ni dekat blog HotSensasi.Com.. Hurm... info..

“Alhamdulillah, isteri tercinta Eira Syzira telah selamat melahirkan anak perempuan… masa kelahiran: 8.50 lagi. Tarikh lahir: 11 Januari 2013. Amin. Saya seorang ayah sekarang,” tulisnya di laman mikro Twitter milik isterinya, Eira jam 9.29 pagi tadi.

Bayi perempuan itu dikatakan mempunyai bulu mata yang panjang.“Bulu mata anak aku ini, panjang berjela. Macam bapa macam anak,” katanya.Eira Syazira dan Azad bernikah pada 16 September 2011.









0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger