.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->
Home » , , , , , , , , , , » Betul ke hubungan Syamsul dan Yusof Haslam renggang? - Gosip Panas Artis

Betul ke hubungan Syamsul dan Yusof Haslam renggang? - Gosip Panas Artis

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Wednesday, 6 February 2013 | 17:32


Kenyataan daripada mulut Yusof Haslam itu keluar menjawab persoalan yang timbul tentang hubungan beliau dengan anaknya itu yang di’katakan semakin renggang akhir akhir ini.

Yusof Haslam menolak dakwaan itu & berkata hanya menggertak Syamsul Yusof ekoran sikap beliau yang melengahkan proses suntingan dan menyiapkan filem terbaru KL Gangster 2.
syamsul yusof
Syamsul Yusof


“Sebelum ini, dia mampu siapkan tiga filem setahun termasuk KL Gangster dan Khurafat tetapi KL Gangster 2 sudah mencecah dua tahun pun belum siap,” ujar Yusof Haslam baru baru ini.

Peneraju Skop Production itu juga pelik dengan tindakan Syamsul Yusof menerima tawaran berlakon dalam sebuah filem berjudul Oh Mak Kau & menyifatkan ianya sebagai tidak matang.

“Saya sayangkan dia (Syamsul), sayangkan masa depannya dan berharap sebelum kaki ini berundur, dia mampu membuktikan layak menerajui Skop Production,” tambaj beliau lagi.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger