.breadcrumbs{padding:0px 5px 5px 0;margin-bottom:20px;margin-top:0px;font-size:11px;color:#ff0000;border-bottom:1px dotted #bbb;} -->

Shila Amzah dihalang bercakap dengan media - Gosip Artis

Di gosipkan oleh Normizan Nordin on Monday, 11 February 2013 | 23:10


Penyanyi Shila Amzah yang membuat persembahan di majlis Rumah Terbuka 1Malaysia Tahun Baharu Cina anjuran Barisan Nasional (BN) negeri cuba dihalang bapanya, N.D. Lalahttp://ohgosip-artis.blogspot.com/ daripada memberi kenyataan kepada media berhubung kontroversi yang sedang melanda.

Ketika selesai membuat persembahan, Shila, 23, yang dihampiri wartawan pada mulanya bersetuju untuk ditemu ramah namun beliau yang dikawal ketat pengawal peribadi dan pasukan keselamatan sepanjang majlis tidak dibenarkan bapanya untuk berbuat demikian.

“Kamu hendak tanya apa? Macam inilah... saya akan mengadakan sidang akhbar khas dalam masa terdekat untuk jawab segala persoalan.

“Tarikh dan tempat juga akan dimaklumkan kelak," kata bapanya.

shilla amzah

Shila yang kelihatan terpinga-pinga hanya mampu berdiam diri sebelum dibawa pergi oleh sekumpulan pengawal peribadi.

Terdahulu, Shila muncul di pentas pada kira-kira pukul 11.15 pagi dan mendapat tepukan gemuruh apabila menghiburkan kira-kira 80,000 penonton dengan empat buah lagu iaitu Zheng Fu, Set Fire to the Rain, Patah Seribu sebelum mengakhiri persembahan dengan lagu Forever Love.

Shila juga mengucapkan terima kasih kepada para penonton dan BN negeri yang menjemputnya membuat persembahan pada majlis yang disifatkan istimewa kerana turut dihadiri Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : About Me |
Copyright © 2013. GOSIP ARTIS, GAMBAR ARTIS, VIDEO ARTIS DAN HIBURAN. - All Rights Reserved
Template Created by Careeron9 Published by ejawatan
Proudly powered by Blogger